programma

Cursussen/workshops – privé online community – Offline meetups

Online Live Cursussen

Cursus Transformeer Jouw Leven
Een nieuwe groep veertigers (vrouwen) start op donderdag 13 januari 2022.
Klik hier voor het programma en praktische informatie
Een nieuwe groep 30’ers (vrouwen) start op woensdag 26 januari 2022.
Klik hier voor het programma en praktische informatie 

Cursus Transformeer Jouw Leven Mannen – HSP als kracht
Klik hier voor het programma

Cursus Chakra Healing meditaties (gemengde groep) 
Klik hier voor het programma

 

Privé Online Community

Na aanmelding kom je in de besloten online community Samen Jezelf Zijn terecht. Maak jouw persoonlijke profiel aan en sluit je aan bij de groepen waarbinnen je actief wilt zijn. Via deze groepen wordt je op de hoogte gehouden van de Samen Jezelf Zijn activiteiten. Daarnaast deel je in deze groepen tips, inzichten en ervaringen met elkaar. 

 

Maandelijkse Live Q & A

Op maandelijkse basis vindt er een Live Q&A plaats waarbij je terecht kan voor al jouw vragen in relatie tot persoonlijke ontwikkeling en praktische spiritualiteit. Denk aan vragen in relatie tot perfectionisme, faalangst, zelfsabotage, prikkelmanagement, emotionele conflicten in persoonlijke en professionele relaties, herstellen van burn-out, zingeving, energieke voeding, sport en bewegen en de liefde.

Connect & Play Events

Her-ontdek de magie van spelen. 

Samen met jou creëren we een magische speelplek waarin jij je eigen speelmindset ontdekt. Fysiek is het een combinatie van verbindende en swingende basiselementen van capoeira, de balans en rust van hatha yoga, en de magie van intuïtief dansen en bewegen. Hiernaast komen ook de reguliere spelvormen aan bod. Ontmoet in een ongedwongen sfeer nieuwe mensen en heb een leuke tijd.