Training: Synchronisch Leven

Training: Synchronisch Leven

door
25 25 mensen hebben dit evenement bekeken.

Synchroniciteit is het fenomeen dat je in situaties terecht komt waarin je bij jezelf denkt “hey, dat is toevallig”, terwijl je ergens ook wel voelt dat het “de bedoeling” is, dat deze toevalligheid een betekenis voor jou heeft. De betekenis valt je niet misschien direct in, maar kan op een later moment duidelijk voor je worden. Deze synchronische gebeurtenissen komen meer en meer voor wanneer je vanuit je hart en ziel ergens voor gaat. 

Deze wonderbaarlijke toevalligheden vormen voor jouw dé signalen en boodschappen dat je goed zit. Dat je je begeeft op jouw levenspad. Synchronische gebeurtenissen wijzen erop dat er een herkenning plaatsvindt op zielsniveau. Je bent bewust aan het creëren. Iedereen kan de bewuste creator van zijn eigen leven zijn. Zo kun je bepaalde mensen en omstandigheden die jou verder op je pad helpen, bewust aantrekken.

Heb jij jouw levensmissie ontdekt en ben je deze al op verschillende manieren aan het leven? Heb je het bij tijd en wijlen moeilijk of ervaar je het als lastig om op jouw levenspad positief en vol vertrouwen te blijven? We kunnen nooit echt van ons pad af raken. We kunnen onszelf alleen maar afremmen door niet het pad dat zich voor ons ontvouwt te volgen. Door angst, wantrouwen en ongeloof.

Leef in synchroniciteit met wat zich voordoet. Deze training houdt je scherp en blijft je het vertrouwen geven dat een synchronisch leven jouw leven leuker en lichter maakt. Hoe bewuster je in het leven staat en hoe meer je je bezig houdt met wat de bedoeling is van jouw leven, hoe meer synchroniciteit op je pad komt.

Sinds 2005 is mijn leven één en al synchroniciteit. Het ene wonderbaarlijke na het andere gebeurt. Magisch! Ik ontmoet de juiste mensen. Inspirerend! De juiste omstandigheden doen zich voor. Bizar! Het leven, zowel privé als zakelijk, barst van de synchroniciteit. Ik hou van mijn pad en voel mij gedragen.

Deze training is voor de hoogsensitieve wereldverbeteraars onder ons. Degenen die al op jonge leeftijd voelden dat ze, op wat voor een manier dan ook, een positieve bijdrage aan de wereld wilden leveren. Deze training is ook voor het eeuwige hoogsensitieve kind, ook al ben je volwassen. Je bent een beelddenker, fantaseert erop los. Je hebt een sterke intrinsieke motivatie om te creëren, om altijd te blijven leren. Om mensen te helpen, te inspireren, met elkaar te verbinden, om plezier en authentieke uitwisselingen met elkaar te hebben. Om het NU te omarmen en samen te werken aan een mooiere toekomst, vanuit jouw ENERGIE.

Deze training biedt je de tools, inzichten en begeleiding om de mentale en emotionele blokkades te transformeren die jou in de weg zitten om jouw hoogst haalbare Synchronische Leven te leiden. We gaan wekelijks aan de slag met het volgende:

➔ transformeren mentale en emotionele blokkades;
➔ kiezen voor wat goed voelt;
➔ scherpe focus op wat je wilt;

Startdatum & duur: maandag 3 april 2023 t/m maandag 3 juli
Online bijeenkomsten: 12 maandagen minus maandag 24 april en 1 mei
Locatie: online via videobellen in de omgeving van onze SJZ Discord server 
Deelnametarief: 637,50 euro

Voor meer verbinding, innerlijke vrijheid, meer jezelf,
Chungmei Cheng

Om je te registreren voor deze gebeurtenis e-mail je gegevens naar Orchidoflife@gmail.com

Registreer met behulp van webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Datum en tijd

03-04-2023 @ 20:00 aan
03-07-2023 @ 21:30
 

Locatie

Online event
 

Evenement types

 

Evenement categorie

Share With Friends